Sportski centar Bora Cvetković

Sportski centar Bora Cvetković u okviru savremeno opremljenog objekta nudi pregršt mogućnosti za ozbiljno i rekreativno bavljenje fudbalom, odbojkom, rukometom, košarkom i tenisom.Vrhunska taraflex podloga poslednje generacije omogućava fantastican osećaj prilikom trčanjai i igranja, a mogućnost povrede je znatno umanjena.

Jedini u Srbiji na terenu za igru i treninge koristi se najnovija tehnologija kondenzatora i prečiščivača vazduha – Jonizator vazduh – BIOXIGEN. Jonizacija vazduha podrazumeva eliminaciju plesni, polena, grinja i bakterija, neutrališući zagađujuće supstance i jedinjenja iz vazduha koja mogu veoma loše uticati na zdravlje.

U sklopu centra nalaze se i moderne velike svlačionice sa najsavremenijom opremom, podnim grejanjem i maksimalnom higijenom. Svi ljubitelji rekreacije u balonima se susreću u zimskim uslovima sa velikom kondenzacijom i hladnoćom, konstrukcija našeg balona je urađena tako da je kondenzacija nemoguća a grejanje zadovoljava standarde.

Kao poslednje a ne manje važno, treba reći da posedujemo veoma lepo opremljen kafić koji zadovoljava sve ukuse i onih najizbirljivijih gostiju. Uradjen u modernom stilu, ni malo ne liči na objekte koji obično idu uz rekreativne centre već naprotiv osećaj je kao da ste u nekom luksuznom delu evrope. Iako sve ovo nabrojano upućuje na pomisao da je u objekat uloženo puno i da su cene visoke, bićete prijatno iznenadjeni više nego korektnim cenama usluga.

Osim lepo provedenih nekoliko sati, imaćete priliku da se sretnete i sa našim prijateljim vrhunskim sportistima koji su kod nas rado vidjeni gosti.
Vlasnik i osnivač ovog sportskog centra Bora Cvetković, i sam vrhunski sportista, maksimalno se potrudio da sa svojim timom omogući da u retko dobrim uslovima kvalitetno provedete svoje vreme odvojeno za rekreaciju.

ČEKAMO VAS 065/555-0-500 i 063/880-62-62

Vesti

Generacije 2008, 2009. i 2010. su osvojile PRVO mesto na Međunarodnom turniru u Rumuniji.